Namsanui Bujangdeul (2020) 1

The Man Standing Next / Chiefs of Namsan · 남산의 부장들
114' · dél-koreai · akció, dráma, történelmi, thriller

Az 1970-es években Korea Park elnök abszolút hatalma alatt áll, aki a KCIA-t kontrollálja, azt a szervezetet, amelynek bármely kormányzati ág felett előnye van. A KCIA elnöke, Kim Gyu Pyung látszólag a legrangosabb másodvezető. A félelem uralmának közepén, a volt KCIA elnököt, Park Yong Gakot,… [tovább]

Szereposztás

Lee Byung HunKim Kyu Pyung
Lee Sung MinPark Elnök
Kwak Do WonPark Yong Gak
Lee Hee JoonKwak Sang Cheon
Kim So JinDeborah Shim
Namsanui Bujangdeul (2020)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
Showbox

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

Theana 

Hatásos thriller, életrajzi film vagy legyen ez dráma. Maga alá vont a hangulata és Lee Byung Hun játéka, bár nem ismerve olyan jól az akkori politikai helyzetet kicsit bután éreztem magam, hogy nem tudom elhelyezni Kim Gyu Pyeongot: hogy milyen is ő. Byung Hun amerikai katonás szerepe még élénken él bennem a Mr. Sunshine óta, ezért az elején nagyon csodáltam ezt a furcsa és esetlen szerepet, amit képernyőre vitt, ezzel párhuzamosan pedig próbáltam kiismerni őt. Én nem is gondoltam volna azt, hogy ők barátok voltak, nekem egy megfelelni akaró és kedvére tenni vágyó férfinek tűnt a látottak alapján, spoiler. Pedig ő csak kihasználta őket. Mindig ugyanazzal a két mondattal. Félelmetes.
A film legvége pedig letaglózott. Az igazi felvételek alapján válik igazán valósággá, amit elénk vetítenek a filmek, legyen szó akár az igaz történet alapján készültekről is. Mert tudom, hogy azok ott színészek és játszanak. De amikor látok egy igazi felvételt, meghallom a hangját… Mintha szellem kísértene.


Népszerű idézetek

Theana 

Kim Gyu Pyeong: Robert, as you know the situation in Korea is unique. The human rights situation is improving. Korea is willing to change. But if you push a trouble-making teenager too hard, they will fall completely off track.

Theana 

President Park: “A man's path isn't always filled with laughs, but a storm can not stop a man with determination.”


Hasonló filmek címkék alapján