Monster Problems (2020) 26

Love and Monsters
109' · amerikai, kanadai · kaland, vígjáték 13

Hét évvel a szörnyapokalipszis kirobbanása után az emberiség megmaradt része föld alatti bunkerekben húzza meg magát. Joel egy rádió segítségével felveszi a kapcsolatot egy távolabbi bunkerben élő szerelmével, majd úgy dönt, kimerészkedik a szörnyek uralta felszínre, hogy megkeresse a lányt.

angol

Szereposztás

Dylan O'BrienJoel Dawson
Michael RookerClyde
Jessica HenwickAimee
Ariana GreenblattMinnow
Dan EwingCap
Melanie ZanettiKala

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

rhysciar

Ez a film remekül összehangolta a mostanában élő filmes és gaming trendeket: kalandfilm a javából egy szerethető főszereplővel, egy cuki kutyussal, és némi romantikával mellékszálnak. Komolyan, mintha egy erősen átdolgozott, zombik helyett szörnyes The Last of Us-t néztem volna, és ennél nagyobb dicséretet nem is kaphat ez a flim. Dylan O'Briannek jól állt a szerep, tökéletes választás volt a humoros jelenetek miatt, és a többiek is jól hozták a szerepüket. Várom a következő részt, remélhetőleg lesz belőle folytatás.

Aurinko

Ha meghalt volna benne, egy bizonyos szereplő spoiler, akkor csak egy csillagot kapna. Így csak párszor sírtam rajta. Amúgy nagyon tetszett

Lov3sther

Nagyszerű film volt, talán az egyik legjobb, amit idén láttam. Dylan O'Brien hihetetlen színész, és nagyon dühít, hogy nem értékelik őt eléggé. A történet bár klisés volt, de valahogy mégis működött. Talán mert a klisékre játszottak rá, és nem valami egészen újat akartak alkotni. Az egyszerűség volt a legjobb dolog a filmben, és nagyon értékeltem, hogy végre nem akartak valamit eltúlozni. Boy pedig a legszuperebb kutyus, aki valaha láttam, ő volt az egyik kedvencem.
Remek szórakozás volt, szuper viccekkel, és Dylan természetes stílusával, magávalragadó, és teljesen áttélhető. Alig várom a következő részt!

piciszusz 

Nem volt ez annyira rossz, péntek esti langyinak elment. Sok a klisé, kitalálható a sztori, de azért aranyos.

Criala

Nagyon jópofa, izgalmas, humoros szörnyes filmet hoztak össze. Nincs benne semmi újdonság, mégis le tudja kötni az embert, mert jók a szereplők és a szöveg. A főszereplő srác beállhat a Frászkarika és a Transformers cuki, béna tini hősei mellé. :)


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Joel: Look, I know you guys all just think of me as some little, pathetic, adorable hedgehog. But I can take care of myself.

Bogesxd 

[a kutyához beszélve]
Joel: Was that your owner's? It's okay, you don't have to talk about it. Sorry.

Bogesxd 

Joel: And everything changed. And by everything, I mean cold blooded creatures. And by changed, I mean mutated and started eating us to death.

Bogesxd 

Joel: So, for most of human history, if you wanted to kill a cockroach, all you needed was your shoe. Well, suddenly you needed a shotgun. And sometimes even a tank. And sometimes even that doesn't work. Especially if you don't stay in the tank, Bob. Eventually the really big ones and our military took each other out. We lost 95% of human population in about a year. That's a lot of Bobs. And a lot of Todds.


Hasonló filmek címkék alapján