Mindent bele, fiúk! / Gyémántvadászok (1972) 50

All the Way Boys/Plane Crazy · ...Più forte ragazzi!
120' · olasz · akció, kaland, vígjáték 12

Kicsi, öreg gép billeg a repülőtér leszállópályája fölött. Szárnya füstöl, a fék elromlott. A kényszerleszállás elkerülhetetlen, és a gép a hangár oldalába ütközik. Tűzoltóautók és mentők szirénázva sietnek a bajba jutott pilóták segítségére. Azaz, hogy sietnének. A két pilótának a haja szála… [tovább]

olasz

Képek 1

Szereposztás

Terence HillPlata
Bud SpencerSalud
Reinhard KolldehoffMr. Ears
Ferdinando MuroloFérfi a dzsungelben
Riccardo PizzutiNaso
Carlos MuńozPilóta
Cyril CusackÖreg
Marcello VerzieraVerekedő férfi
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

krlany 

Sikerült egy olyan verziót megnéznem, ami hosszabb, mint a magyar vágott változat, de még így sem a vágatlan… Nem rossz, de még nem az igazi, erre is csak ezt tudom mondani, de már alakul a kémia kettőjük között. Itt is feltűnnek ismerős arcok a rossz fiúk között, és az öreget sem itt láttam először… Azért az milyen már, fagyit kérni a dzsungel közepére!:D

mohapapa

Nem csupán Jézus Krisztus és a lízingelt lányom változtathatatlan, hanem a Spencer-Hill páros is. Hozzák a kincstárit és ez nam baj. Nem, mert ez a film egyetlen erénye. Egyébként nagyjából csak hátránya van. Sehonnan nem tart semerre, és voltaképpen semmi nem oldódik meg, csak történnek a dolgok egymást után, és amikor megjelenik a vége-felirat az egyszeri néző csak les, hogy akkor most vége?

És az a baj, hogy sokkal többet elmondani sem lehet róla. A párosról írt súlyos, impozáns könyv, a "Bud Spencer & Terence Hill krónikák"* is csak nagyjából annyit tesz hozzá, hogy szépek a tájak. Sommás, de igaz: szépek.

*http://moly.hu/konyvek/mogyorosi-edit-toth-gyula-lunczer-gabor-szerk-bud-spencer-terence-hill-kronikak

LooneyLuna23

A Bud Spencer-Terence Hill páros filmjeinek nagyon régóta vagyok rajongója, azonban ezt a filmjüket meglepődve fedeztem fel a műsorújságban, mivel egyáltalán nem volt ismerős. Persze egy idő után rájöttem, hogy valamikor régen már ezt is láttam, csak épp nem hagyott bennem túl mély nyomot. És okkal, ugyanis ezen alkotás színvonala meg sem közelíti a páros jobban sikerült filmjeit. A történetvezetésben semmi rendszer nincs, jelenetek és karakterek maradnak megmagyarázatlanul, még a verekedős jeleneteken sem lehet túl sokat nevetni. Nem tudom jobban megfogalmazni, de az a „báj”, ami egyébként jellemző a filmjeikre, a rengeteg idézhető dialógus, a vicces gegek alig vagy egyáltalán nem lelhetők fel a cselekményben.
Nem túl emlékezetes, de egyszer megnézhető film, főleg Bud Spencer arckifejezéseiért érdemes szánni rá egy estét. :)


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján