Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig (2020–) 12

A dokumentumsorozat átfogó betekintést nyújt Michael Jordan pályájába és a Chicago Bulls életébe a ’90-es évekből sosem látott felvételekkel az 1997-98-as szezonból.

angol

Szereposztás

Michael JordanÖnmaga
Dennis RodmanÖnmaga
Scottie PippenÖnmaga
Larry BirdÖnmaga
Charles BarkleyÖnmaga
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 29


Népszerű idézetek

Béla_én_vagyok

Odáig jutott, hogy azt mondta: "Nem ők fognak engem ütni, hanem én őket"(Tim Grover)

Béla_én_vagyok

Az én mentalitásom olyan, hogy mindenáron nyerni kell. Aki nem akarja átvenni ezt a mentalitást, nem kell velem játszania, mert addig froclizom, amíg nem jut el a szintemre. Ha nem jut el, akkor pokollá teszem az életét.

Béla_én_vagyok

Aki ezt látja, azt fogja mondani: „Nem egy kedves ember. Talán még zsarnok is.” Az mondja ezt, aki sose győzött semmiben. Győzni akartam, de úgy, hogy ők is részesei legyenek. (Jordan)

Béla_én_vagyok

Emlékszem, Magic Johnson akkoriban mondta: El fogják üldözni a kosárlabdából…ha ezt így folytatják, mert belefáradt. Elege van abból, hogy rászálltak.(David Aldridge)

Béla_én_vagyok

Bálványoznak, hogy ledöntsenek. A sportban folyton ez van. Ha a csapat sokat nyer, a vereségét kívánjuk.(Ahmad Rashad)

Béla_én_vagyok

Ez a jó Philben. Tudja, hogy lazítanunk kell. A fiatal edzők egész nap csuklóztatnának. És rosszkedvűek lennénk.(Michael Jordan)

Béla_én_vagyok

A hírnév kezdetben jó volt. Ha mások pozitívan beszélnek az emberről, azt remek hallani, de most, hogy piedesztálra került, nem csak pozitívat hall. Hall ezt-azt, egyesek beszólnak neki, és…így már tényleg más érzés szem előtt lenni. Be akar zárkózni, hogy ne lássák annyit. A pályámnak és az életemnek ebben a szakaszában inkább bezárkózom, mint reflektorfényben vagyok, ahol olyanok támadnak nekem, akik személyesen nem is ismernek. Ha újra kezdhetném, nem szeretnék példakép lenni. Felém lejt a pálya. Semmiképp nem nyerhetek.(Michael Jordan)

Béla_én_vagyok

Tudtam, hogy Jerry Krause imádja Dan Majerle-t. Nekem elég volt, hogy Krause bírja. Remek védőnek tartod? Oké. Megmutatom, hogy nem az.(Michael Jordan)

Béla_én_vagyok

-Felmerült, hogy nem is a pénzzel játszik, hanem a hírnevével. A jó hírével.
-Mit értünk az én jó hírnevem alatt? Hogy feddhetetlen vagyok? Olyan ember, aki sose hibázik?

Béla_én_vagyok

-Gondolja, hogy szerencsejáték-problémája van?
-(nevetve)Nem, mert abba tudom hagyni. Ez a probléma a versengésről szól.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján