Mi zhi dun youyu (2019–2019) 12

Go Go Squid! · 蜜汁炖鱿鱼
45' · kínai · romantikus, vígjáték, sorozat
1 évad · 41 rész

A 19 éves Tong Nian-nek a lábai előtt hever az egész világ. Informatikát tanul az egyetemen, a jegyei kiemelkedőek, hobbiból pedig japán dalokat énekel, így a közösségi médiákon számos követője is akad. Eddig sosem esett nehezére a barátkozás, de a találkozása Han Shangyan-nal mindent… [tovább]

kína · angol

Képek 10

Szereposztás

Li XianHan Shang Yan
Yang ZiTong Nian
Wen Yi FanChen Zhe / Grunt
Hu Yi TianWu Bai
Tracey ZangChun Chun
Lee Hong ChiMi Shao Fei
Yu Cheng EnDai Feng / Demo
Wang Zhen ErAi Qing / Appledog
Wang Le JunSu Cheng
Jiang Pei YaoSun Ya Ya

További szereplők

Kedvencelte 5

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Shad 

Rég kattantam rá romantikus sorozatra ennyire, mint erre :) Konkrétan képtelen voltam abbahagyni :D és ezt az sem segítette, hogy Viki automatikusan elindítja a következő részt, ha nem kapcsolod ki abban a pillanatban >< Noh most elsőre a leírásból azt hittem, hogy hasonló lesz, mint a The King’s Avatar vagy a Cross fire, hát nagyot tévedtem. Bár maga a sztori szerves része volt a játék, de inkább kapcsolatok és csapatok szintjén. „Játék” rész abszolút nem volt benne, igaz egy hacker csatát elég nehéz lenne bemutatni :P (ez idáig egyedül a Bloody Monday-ben láttam, hogy érdekesen csinálták meg). Sztorira sokat nem pazarolnék, viszont ebben a sorozatban a karakterek mindent vittek. Főleg Shang Yan a Jéghegy, az elején olyan szinten zárkózott rideg figurának látszott, de már az első résznél kiderült akármilyen morgós és mufurc is, őszintén törődött a „fiaival”. Egyszerűen öröm volt látni, ahogy szép lassan változott és nyitott, ahogy szép lassan megbékélt a múlttal, ahogy küzdött az álmaiért. Nekem Tong Nian az elején már stalker kategória volt:D de amikor áttörte Shang Yan első védvonalát, rájöttem csak egy ilyen csupa szív rajongó szerelem képes megolvasztani ilyen erős magányt és elszigeteltséget :) Li Xian-t már láttam két szerepében és mindkettőben nagyon tetszett, mostantól tuti figyelek majd rá :) A kémiára sem lehet panasz, ha leszámítjuk, hogy a főnőnk nem tud csókolni. Mármint ennyi lakattal lezárt szájú csókot még nem láttam sorozatban, pedig azért amikor Shang Yan belekóstolt a jóba, utána már azért volt viszonylag sok „csók” jelenet:D de a két főszereplőn kívül az egész KK csapat imádni való volt, a kotnyeles srácok, akik szeretik és tisztelik a morgós főnöküket, minden egyes tagjuk egy külön szeretetbomba volt :) de a régi SOLO csapat is, Solo ahogy sorra próbálja kiengesztelni és visszanyerni Shang Yan bizalmát, Appledog, de főleg a kicsi Shao Fei :)
Kinek? abszolút vígjáték, talán 2-3 rész van, amikor „szenvedés” van, de azokat sem mondanám kőkemény drámának és az is valahol fele táján van, így a végére teljes rózsaszín fluffy romantikus felhőt kapunk. Romantikus vígjáték a javából :) Én rettentően jókat mulattam, igaz legtöbbször Shang Yan reakcióin :))

5 hozzászólás
Dianka

Nagyon aranyos, vidám, vicces, romantikus sorozat, már egy ideje szemeztem is vele. Nagyon megszerettem az összes karaktert,(pedig vannak bőven) tetszett, hogy nem csak a főszereplő pár „civakodására”, szerelmi drámájára épül a történet, hanem hogy ne add fel az álmaid, ha becsukódik egy ajtó, kinyílik egy ablak. A SOLO csapat feloszlott, de a tagok nem adták fel és tovább vitték a CTF világát, bár a tagok közt megromlott a viszony. Tök jó volt, hogy vissza-visszapillanthattam a múltba, mi vezetett oda, hogy a „veteránok” létrehozzák Kína két legjobb csapatát a KK-t és az SP-t. Imádtam a KK-s srácokat, DT a magának való, hallgatag csapatkapitányt (magamban csak bukszának hívtam, szegényt mindig lenyúlta a tesója), Grunt a nagyszájút, 97 a „ragasztót”, One-t és Demo a csapat „kisbabáját”, annyira cukik voltak a srácok, ahogy „szekírozták” a főnököt, azaz Han Shangyan-t. Han Shangyan a CTF-re áldozta az egész életét, a múltbeli csalódás csak megerősítette a célja elérésében, a zárkózott, hűvös jellemének pedig nagyon jót tett Tong Nian „gyermeki bája” és odaadása, bár kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes… Ajánlom mindenkinek, aki egy szórakoztató, vidám, romantikus sorozatra vágyik kevés drámával, de sok nevetéssel.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján