Kedvencelte 1

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

desertangelable 

Nem tudom, hogy ki hallott erről az esetről amikor ez aktuális volt, de nekem teljesen kimaradt, így minden újdonság volt számomra. Sikerült tökéletesen hozni az igazi angol miliőt, igaz sosem éltem benne, de pont ilyennek képzelem őket, az emberek csúnyák vagy inkább semmilyenek és az életük is annak tűnik.
A színészek nagyon jól játszanak, már annyira jól, hogy úgy tűnt nem is játszanak. A Charles Ingramet alakító úriember csodálatosan hozta ez a szerencsétlen flótást, aki annyira ostoba volt, hogy szinte már magát is meggyőzte, hogy ő tudta a válaszokat. Most komolyan, valaki nézzen már ennek az embernek a szemébe, mármint az igazinak, hát nem a zsenialitás süt belőle. Félreértés ne essék egyáltalán nem akarom bántani, de legalább kereshettek volna olyan valakit, aki önállóan az első kérdésen túljut.
spoiler
Amúgy a film végig lekötött, ha egyszer elkezded megnézed mind a három részt egymás után az biztos.

Kriska_Attila 

Nem egy kihagyhatatlan, de ha belemerülsz, bőven leköt. Az első rész a játék kialakulásáról és a showgépezet titkairól szól, a második a legtöbb spoilert rejtő ominózus csalásról, a harmadik pedig a tárgyalásról, ami egy frenetikus gondolatmenetű ügyvédi beszéddel zárul, amely felhívja a figyelmet a média manipulálására. Ritkán nézek szinkront, itt zavaró volt, hogy nem „Legyen ön is milliomos”-nak hívták, magyar fülnek pedig ez a megszokott. A másik dolog, amit nagyon nem értettem, angol létére hogy hordhatja valaki ennyire ízléstelenül a háromgombos zakót, hogy alul mindig be van gombolva, mint a sztárkarikatúra, Chris Tarrant? Illetve mikor leült sosem gombolta ki, ahogy azt a zakóviselés szabálya megköveteli, közben meg végig feszengő testbeszéde van, mert nem érzi magát komfortosan. Vágó István mindig kigombolta. Ezektől az apró hibáktól eltekintve az egész estés sori egy alaposan körüljáró dokuregény Ingramék banális módszerű csalásáról.


Hasonló filmek címkék alapján