Kiseijû: Sei no kakuritsu (2014–2015) 15

Parasyte: The Maxim · 寄生獣 セイの格率
24' · japán · sorozat, horror, anime 16
1 évad · 24 rész

Mikor az emberek már mély álomba szenderültek, furcsa spórák érkeztek a Földre az éjszaka sötétjében. Egyetlen céljuk volt: elfoglalni a legközelebbi ember agyát. Történetünk főhőse, Izumi Shinichi viszont felriad és észreveszi, hogy egy kígyóhoz hasonló lény próbál felmászni rá. Hiába tesz… [tovább]

Képek 4

Hirdetés
Kiseijû: Sei no kakuritsu (2014–2015)

Kedvencelte 10

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Ercsusz 

Az abszolút kedvencem Migi. Volt egy pont, amikor már komolyan úgy voltam, hogy szívesen odaadnám a kezemet (de a balt), ha cserébe kapnék egy ilyen parazitát.
Shinichivel nem volt bajom, még az érzéketlen időszakában sem és nagyon szépen megfigyelhető a fejlődése, ahogy ártatlan kis srácból egy sokmindent megélt fiatal felnőtt lesz. Inkább a barátnője, Satomi volt az, akit sokszor nem értettem és számomra értelmetlenül viselkedik. Kanaról meg aztán végképp ez a véleményem. Egyáltalán nem lepett meg az, ami vele történt. Számomra a legkétségesebb karakter Tamura Reiko volt, akit nagyon sokáig nem is értettem. Egyszerűen nem tudtam összerakni, mit miért tesz, de aztán végül csak kiderült róla minden. Valahogy az elejétől fogva kedveltem őt. A polgármesteren meg nagyon meglepődtem. Érdekelne, hogy került így a képbe, de gyanítom, sosem fogom megtudni.
Történetileg is rendben volt az egész. Ugyan a vége fele voltak már húzások, de nem volt zavaró, inkább valahogy elgondolkodtató és megható.
A városházánál történtek rávilágítottak, hogy holott az elején a paraziták voltak azok, akik vérfürdőt rendeztek, de itt meg már azok a katonák vagy mik ölték ok nélkül az embereket. Nem is számított nekik, hogy ártatlanokat találnak el, csak lövöldöztek, mint a terroristák. Bár ez a lövöldözés már a parkban, Reikóval is feltűnt és ott sem tartottam emberségesnek.
Nem is a paraziták azok, akik károsak a környezetüknek, hanem maguk az emberek.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján