Kés a zajban (2021) 21

Chaos Walking
109' · amerikai · sci-fi, kaland 13

Ebben a disztópikus világban nem léteznek nők, és minden élőlény hallja egymás gondolatát a Zajnak köszönhetően, amelyben gondolatképek, szavak és hangok kavarognak.

angol
angol

Képek 17

Szereposztás

Tom HollandTodd Hewitt
Daisy RidleyViola Eade
Mads MikkelsenPrentiss Mesterpolgár
Nick JonasDavy Prentiss
David OyelowoAaron
Kurt SutterCillian
Demián BichirBen
Cynthia ErivoHildy
Óscar JaenadaWilf
Ray McKinnonJim Johnson

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 233


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Mivel kb mindenhol csak szidták, kutya kötelességemnek éreztem megnézni ezt a filmet. (Mondjuk Tom miatt amúgy is megnéztem volna, de így nem vártam tovább.)

Nos, felirat nélkül nem az igazi, de amit láttam és értettem az tetszett. Mindenki az effekt miatt rinyál, hát nem tudom. A trailerben is látható mi várható, szóval nem tudom, kinek okozott ez csalódást… Azt sem tudom, ki mit várt, nekem tetszett, hogy ilyen egyszerű. Ha túl csili-vili lenne, az lett volna a baj…

A történet maga nagyon tetszik. Nagyon érdekes egy világ lehet ez ahol hallják az emberek egymás gondolatát. Az elején elég idegesítő és szokatlan volt ez, de a végén már kb együtt kiáltottam Toddal, hogy nem a hangok a furák hanem hogy a csajét nem lehet hallani. spoiler

Látom, hogy a könyvek trilógia szóval remélem, a film is az lesz, mert erősen lezáratlan. Vagyis.. Még se az… Vagyis… Nem tudom… Érzem, hogy várom a folytatást, hogy nem lehet így vége, hogy ennek még nincs vége… De mégis. Ha így marad sem lesz nagy hiányérzetem, mert el lehet fogadni egy fajta lezárásnak.

Destiny

Fogalmam sincs, hogyan lehet ennyire érdektelen filmet készíteni gondolatolvasó emberekről, akik ráadásul egy idegen bolygón élnek, de még a fergeteges színészgárda ellenére is sikerült. Ez a film igazából nem szól semmiről. Az alapkoncepció érdekes és izgalmas, de a történet… igazából nem létezik. 2 tini menekül 100 percen keresztül a csúnya rosszfiúk elől, de hogy valójában miért is üldözik őket, azt nehéz kihorgászni ebből a káoszból, pedig halljuk és látjuk(!) is a szereplők gondolatait. Csakhogy a gondolatolvasósdi inkább elvesz, mint hozzátesz a sztorihoz, mert karaktereket nem építenek vele, cserébe baromira zavaró hallgatni a zajt. Ha már zaj… Nagyon érdekelne, hogy spoiler Mondjuk ez csak egy random kérdés az n+1-ből, amit felvetettek, de megválaszolni már nem volt kedvük.

iamwiki 

Sokkal többet vártam a filmtől. Jó volt a sztori és a szereplők is (főleg, hogy Mads Mikkelsen is benne volt, bár nem a legjobb szerepben) és tetszett is a film, de mégsem fogott meg annyira. Nagyon vártam ezt filmet, sajnálom, hogy nem hozta azt amit vártam.
+ mi az a 7 perces betűk a végén? wtf
+ Manchee nagy kedvenc volt

ftamas

Nem volt rossz, de nem is volt különleges. Sokszor stílusra olyan volt, mintha nem mozifilm, hanem sorozat lenne. Kidolgozottságban ötletekben nagyon szerény.
Egy idegen bolygón vagyunk, ahol vannak idegen lények, mégsem lehet tudni róluk semmit. A környezet és az állatvilág olyan mint bármilyen ligetben.
A titok amire Todd rájött, az meg kizárt, hogy titok maradt volna, ha tényleg látszanak a gondolatok.
De végül is nem kell ezzel foglalkozni, egyszerűen, csak hátradőlni és szórakozni. Egyszer meg lehet nézni.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Bogesxd 

Todd: Come on, Todd! You got this. Don't look down! *(looks down)* Whoah. Why did you do that?


Hasonló filmek címkék alapján