Kedvencelte 6

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Chriss 

Ez annyira édes, aranyos és igényes karácsonyi családi fantasy. Nevettem és sírtam rajta egyaránt :) A látvány is gyönyörű, imádtam az Északi-sark ábrázolását, a manók és a rénszarvasok is cukik :) A történet is tetszett, még annak ellenére is, hogy sok újdonságot nem mutat. Viszont a mondanivalója mindenkihez elér :) Én csak ajánlani tudom :) Kurt Russel és Goldie Hawn még mindig nagyon aranyosak együtt <3

Haspók 

A másik film után nagyon vártam, nem is bírtam ki sokáig, hogy ne nézzem meg :D
Ami ebben a filmben tetszett az volt, hogy végre megmutatták Télapó faluját és megismerhettük kicsit jobban Mrs Claust is.
spoiler

3 hozzászólás
blackbeakwitch 

Az első részt nem múlta felül, de ezt is hihetetlenül élveztem, bár egy olyan rendezőtől, mint Chris Columbus, nem is vártam mást, nem csalódtam.
A cselekmény engem nagyon emlékeztetett talán a Télapu 3. részére, kicsit hasonló volt az alapkoncepció, de egyáltalán nem zavart, mert a film látványvilága gyönyörű, a manók olyan cukik, hogy végig olvadoztam tőlük, Kurt és Goldie pedig még Mikiként és Miki néniként is álompár. ♥️
Na ilyen egy igazi karácsonyi hangulatú film! Az első résszel együtt bekerültek a kedvenc karácsonyi filmjeim közé. ^-^

AniTiger 

Kevésbé tetszett, mint az első rész, de jópofa volt. :')

ellamuci 

Nagyon nagyon tetszett, és igazi karácsonyi hangulatú film. Nagyon cuki manók. Az első rész is jó volt. Kurt Russel és Goldie Hawn nagyon jó páros voltak imádom őket. Való életben is pár alkotnak. Az biztos újra nézős lesz.

3 hozzászólás
Popovicsp87 

Ez annyira nem jött be. Jobban előjöttek a sablonok, a gonosz manó pedig az idegesítő dagadt gyerek volt a Deadpool 2-ből.
Ez is aranyos, próbálta bővíteni a Krónikákat,de valahogy már nem adta ugyanazt az érzést.

Sister 

Hát nekem ez már túl giccses volt… Nyilván, ha Chris Colombus neve felmerül – lásd Titkok Kamrája záró jelenet –, akkor valamennyire sejthető, de azért itt egy picit meglódult a keze. Nem tagadom, akadtak vicces pillanatok is, viszont az első rész humorához nem sikerült felérnie. Kellemes családi kikapcsolódás, és esti filmnek is bőven megfelelő, mégis… kicsit kevesebb mázzal gördülékenyebb lett volna.

K_A_Hikari

Ennek valahogy nem jött át a „karácsonyi hangulata” :/ Feleslegesnek és idegesítőnek éreztem Belsnickelt, és a tini Kate se lett a kedvencem.
Számomra nem éri el az első rész színvonalát, igazán kér érte.

clarity 

az első részt nagyon szerettem. ott meg kellett volna állni, mert ez csak szimplán szar volt, ünnepek ide-oda.

Dawn_Silver

Aranyos volt a második rész is, bár persze az első mindig jobb. Tetszettek a manók, Belsnickel tök cuki volt piciként, és mindig a Snickers csoki jutott eszembe a nevéről :D Az új szereplő, Kate mostohatestvére viszont kifejezetten idegesített valamiért. Nem szeretem az ilyen kis stréber karaktereket.


Népszerű idézetek

Sizzy

Nem az számít hol karácsonyozol, hanem hogy kivel.

system456 

Jack: Belsnickel! Neked az Mikulásné-falva!
Belsnickel:??
Mikulás: Ez nem hivatalos.


Hasonló filmek címkék alapján