Kedvencelte 7

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

Kiskakukk 

Friss a nyavalyát…Inkább volt ez kéthetes bableves.

Tökéletesen érdektelen film, a kellően beteg ötletet nem használja ki, nem izgalmas, nem egyedi, csak végtelenül sótlan és unalmas. A karakterekről azt hinnénk, van eszük, aztán kiderül, hogy mégsem. spoiler

4 hozzászólás
Patyolatpitypang 

Teljesen őrült film. Az egészet gyomorgörccsel ültem végig. Izgalmas volt, de számomra aki nem néz thrillereket, teljesen beteg. Azt hittem Seb-nek a Tökéletlen talajfogás és a Pam és Tommy után már nem lehet őrültebb szerepe…hát tévedtem. Egyszer jó volt megnézni a színészek miatt, de többször nem fogom elővenni.

Bogesxd 

Izgalmas, mert mostanában gyakori, hogy nem a megszokott happy endre végződnek a filmek, így itt is végig görcsöltem, hogy na mi lesz, ki hogyan jön ki ebből. spoiler
Elég ijesztő és egy picit gyomorforgató, hogy hiába extrém meg minden, de simán megtörténhetnek ilyenek.
Egyébként meg annyival jobb lenne egy ilyen típusú film, hogyha az elején mi nézők is beleszeretnénk a csávóba annyira, hogy akár még normálisnak, romantikusnak és izgalmasnak is tűnjön, hogy a csaj elmegy vele, mert így, ismerve az alapsztorit, folyton csak ordított a hang a fejemben hogy 'ne szállj be mellé, ne utazz el vele, hülye liba'.
spoiler

Lau82 

Ez egy nagyon beteg film volt. Nem gondoltam, hogy erre fut ki. Már nem azért, de sokan teljesen kivoltak a Dahmer című sorozattól, hogy milyen durva, hát ehhez képest az szerintem „kutyafüle”. Egynek elment, de ne kajálás közben nézzétek, ha tehetitek.

mandu 

első kb 30-35 perc halál unalmas chick flick minőségű
aztán beindulnak a dolgok, de sajnos nem jó irányba
maga a koncepció elég menő, de abszolút nem kötött le – folyton belepörgettem az unalmas részekbe, nincs elég vér és gore benne, a zenék klisék és a vége is full sz*r

iamwiki 

Wow, this was a masterpiece. Durva film, de olyan nézhető módon és ez tetszett benne, hogy végignézhettem az nélkül, hogy ki kell kapcsoljam. Hát Sebastian Stan istenien játszotta a szerepet és Daisy Edgar-Jones is brutál volt. Ezelőtt Daisyt nem ismertem, de ebben a filmben kiváló volt.

silverstark92

Öööööö…jó….röviden és tömören xD aki a Hannibál sorozaton edződött és a Sweeney Toddon annak úgy igazándiból nem lesz olyan megrázó, de akinek ez lesz az első ilyen típusú filmje azt nem irigylem xD
Most komolyan, az ember lánya ezek után hogy bízzon meg a férfiakban? xD

csikimókus 

Sokat panaszkodtam, hogy mostanában csak remake remake hátán, meg ki tudja hányadik bőrt húzzák egy-egy sztoriról, de ez kétségtelenül valami új és beteg. Nagyon beteg.

Letti15

Zseniális. Undorító, nagyon beteg, még egyszer biztos nem nézném meg, mert elhánynám magam, de ettől függetlenül zseniális. A színészi munka, a rendezés, a sztori tökéletes, csak na, a téma elég felkavaró.

Molina

Nem tudom hova rakjam, de komolyan. De hogy még életemben nem láttam olyat, hogy egy film címét fél óra után írják ki, az is biztos. Zseniális volt! Amennyire azt hitte az ember, hogy majd valami béna romantikus kis film lesz az egész, annyira váltott át valami másba. És hogy normális vagyok e, hogy ilyesmit nézek?! Biztosan nem! De a film se vette igazán komolyan magát. Nem is lehet amúgy meg. Egy fekete komédiába oltott Hannibál sztori, egy kis romantikával fűszerezve, és ha esetleg megéheznél, szerintem nem benned van a hiba.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Noa: What, umm… what's going on, Steve?
Steve: I'm gonna tell you, but you're gonna freak out.

Christinewinchester 

Steve: It's about giving. Giving yourself over to somebody. Becoming one with somebody else, forever. And that's… That's a beautiful thing. That's surrender. That's love.

Ódor_Endre 

– I don't know, I just think that, um…people who, like, believe in true love are fucking idiots.
– So dumb.

Ódor_Endre 

– Look, it's gonna take a little time, but eventually, you're gonna learn to accept that things don't always turn out the way you thought they would. You know, we all die. But it's really just how we decide to go out.

Ódor_Endre 

– I feel…awful. 'Cause…'Cause I don't… I don't feel awful.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján