Kedvencelte 9

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Szencsike 

Sorozatélményként fantasztikus volt! :) Édes, bús, vidám, szomorú események váltották egymást egy zseniális főszereplő narrálásában. Piszok szókimondó volt, de ez kellett ide, nem ragozták túl a dolgokat, 25 perc alatt a mennyet és a poklot is meg lehetett járni ezzel a csajjal. A vakvéletlen hozott össze Fleabaggel, de soha jobb belenyúlást egy sorozatba. Van egy sajátos stílusa, amit ha a néző fel tud venni, akkor igazán egymásra találhatnak a sorozattal.
A sztori pedig annyit, hogy talán mindenki egy kicsit magára ismert, mert az útkeresés, a magunknak és másoknak való megfelelési kényszer, boldogság keresgélése és a csalódások az mindenkinél jelentkezik.

Demonshadow 

Kasza. Én egyértelműen nem tudom fogni ezt az angol humort. Az elején lévő kibeszélés roppant zavaró, hiába nem jellemző az egész epizódra. A történések pedig hiába realisztikusak, az egész mégis átcsap valamiféle abszurditásba, amiért sem elhinni nem tudom a történteket, sem nem tudom Fleabaget sajnálni, hiszen úgy tűnik, minden gondot végső soron saját magának okoz.


Népszerű idézetek

ancsr

Claire: What is this? I don't even do this in my own home.
Fleabag: Oh, it's very simple. We've paid them to let us clean their house in silence.

3 hozzászólás
Sztavrogin

Claire: The only person I'd run through an airport for is you.

(2x06)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján