Finding Mr. Destiny (2010) 6

김종욱 찾기
112' · dél-koreai · romantikus, vígjáték

Seo Ji-Woo (Lim Soo-Jung) indiai utazgatása során találkozik első igaz szerelmével Kim Jong-Ok-val. Ji Woo azóta is képtelen feledni a férfit. Végül egy céghez fordul, hogy segítsenek neki előkeríteni Jong-Ok-t. A cég neve pedig „ Megtaláljuk Az Első Igaz Szerelmedet”
Han Gi-Joon (Gong… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Im Soo JungSeo Ji-Woo
Gong YooHan Gi-Joon
Lee Chung AhJi-Hye
Jeon Su KyeongSoo-Kyung
Kim Dong WookDr. Jung
Lee Je HoonWoo Hyung
Shin Sung RokChoi Ki Jang
Finding Mr. Destiny (2010)

Gyártó
Soo Film

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Yuuko 

Sajnos elég rossz volt az időzítés, nagyon nem volt romantikus filmes hangulatom, egész végig unatkoztam alatta. kihívásra kellett De egyébként cuki film volt, és értékeltem Gi Joon Chopper figuráját.

Shad 

Lassan szippantott be a sztori, az első fél óra amolyan bemelegítés. Ott mutatják be Ji-Woo minden napjait és, hogy Gi-Joon miért alapította a céget:) aztán a keresgélés a múlt nagy szerelme iránt. Itt lehetett volna picit több az egymásra találásból. A teljes film hosszából nagyon kevés jutott arra, hogy alakult ki az új szerelem. Kicsit klisés a film, még picit a vége is, de a „bónusz” jelenet megmagyaráz egy jelenetet a közepéről:P Ettől függetlenül szerethető:)
Gong Yoo karaktere cuki volt, nem a tipikus férfias karakter:D Esetlen, néhol naiv, de kitartó és ha nagyon keresi megtalálja a hangját:D Jópofa családja volt mindkét főszereplőnek:) Ji-Woo karaktere kicsit érdekes, de amit a színpadon művelt…:D Mit tesz a smink és a ruha…:D
Aranyos kis romantikus szösszenet, szinte zéró sztorival, nulla meglepetéssel, de agy nélküli kikapcsolódásnak tökéletes:P

6 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján