Evil (2019–) 5

A központban egy szkeptikus klinikai pszichológusnő áll, aki összeáll egy pap gyakornokkal és egy vállalkozóval, hogy állítólagos csodák, démoni megszállások és más különös történések után nyomozzanak, hogy kiderítsék van-e tudományos magyarázat rájuk vagy tényleg természetfeletti erők állnak… [tovább]

Szereposztás

Katja HerbersKristen Bouchard
Mike ColterDacosta
Michael EmersonTownsend
Aasif MandviBen
Brooklyn ShuckLynn Bouchard
Skylar GrayLila Bouchard
Maddy CroccoLexis Bouchard
Dalya KnappLaura Bouchard
Christine LahtiSheryl Luria
Kurt FullerDr. Boggs

További szereplők

Várólistára tette 9


Kiemelt értékelések

Rémálom 

Szóval én nagyon imádtam azt a régi sorozatot, ahol csodák után nyomoztak, és sose lehetett tudni, hogy tényleg természetfeletti vagy tudományos magyarázat van rá. Ezzel itt marha jól játszanak az elején, és nagyon jól eltalálják az ördög, mint rosszakarat dolgot, hogyan van nekünk egy emberi szereplőnk (Leland), aki démonnak hiszi magát és gonoszságot szór szét az emberek között. Marha jó is lenne, ha erre fókuszálna a sorozat, de nem!

Vannak itt a sima horror filmek átírása – és értékelem, hogy mit akartak, de a sorozat fele csak hátborzongató álommontázs, aminek lényegi dolga nincs is. Az évadzáróban is mennyi álom montázs volt, bár talán lehetett előre kitalálni így mi fog történni, de tényleg nem sok értelmét látom. Vannak olyan részek, ahol nyitott az epizód lezárása, ergo nem történik semmi, semmi nincs megoldva/feloldva, ami talán néha rendben lenne, ha nem lenne mondjuk 4 ilyen szál beletömve egy epizódba.

Vannak itt Kristen gyerekei, anyja, férje, és David szexi exének testvére (akit szexelni kell, mert David pap tanonc és a legnagyobb baja a pénisze és annak kordában tartása) és egy nagyon fura, dilis nő Bennek. Van itt gonosz szállta VR játék is. Ezek a szálak hol eltűnnek, hol feltűnnek, látszólag véletlenszerűen, és nincs értelme, hogy miért nem említik meg közben a szereplők ezeket, teljesen olyan érzésem van, hogy össze-vissza adták le a részeket.

Leland és Kristen jelenetei nagyon erősek! Ha arról szólna a sorozat, hogy Kristen lelkét próbálják gonosszá tenni, mennyivel jobb lenne. spoilerEhelyett 90%-ban ez egy fókuszát vesztett maszlag, hol a romantikára összpontosít, hol random karaktertörténetek vannak, és a jóslat is csak úgy lebeg ott, néha elfeledkeznek róla a szereplők.

1. évad: 6★


Hasonló filmek címkék alapján