Felpörgetve (Crank 1.) (2006) 89

Crank
88' · amerikai · akció, krimi 18

Chev Chelios telefonhívásra ébred. A telefonban közlik vele, hogy megmérgezték, s már csak egy órája van hátra. Cheliosnak rohannia kell az életéért. Csak úgy képes lelassítani a szívét leállító mérget, ha testében folyamatosan magasan tartja az adrenalin szintet! Ahogy az óra sebesen ketyeg,… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Jason StathamChev Chelios
Amy SmartEve
Jose Pablo CantilloVerona
Efren RamirezKaylo
Dwight YoakamDoc Miles
Carlos SanzCarlito
Reno WilsonOrlando
Edi GathegiHaitian Cabbie
Glenn HowertonDoctor
Chester Bennington
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Hippoforaccus 

Szórakoztató és akciódús, egyszeri kikapcsolódásra tökéletes. Nincs nagy sztorija, vagy elgondolkodtató rejtett mondanivalója, de a maga módján jó.

1 hozzászólás
Valcsa

Erre a filmre nem tudok más magyarázatot (Jason Stathamre nézve), csak azt, hogy fiatal volt és kellett a pénz… :D Egy paródia volt ez a film, pedig az alapötlet jó lett volna…
(Az mindenesetre kicsit szíven ütött, hogy az egyik régi kedvenc zenekarom, a Linkin Park nemrég elhunyt énekese, Chester Bennington is felbukkant egy jelenetben… Nem számítottam rá. o.O)

Ratsui 

Sok helyen kìnos, idegbajos egy film. Egyszer is nehezen.

Imma 

Nem tudom, miért szeretem annyira ezt a filmet, mikor én amúgy nem bírom az erőszakot… de tényleg nagyon szeretem. Talán mert amellett, hogy Jason Statham (és Amy Smart) még vicces is, meg romantikus is.

diamondfox

Ehhez most már írok valamit… Jason Statham maraton keretében (értsd: párom kijelentette, hogy meg kell nézni az összes filmjét. AZ ÖSSZESET. Nos, a Halálos iramban kivételével tényleg majdnem az összeset láttuk hétvégente…) volt szerencsém ehhez. Annyira abszurd, annyira f#szság, hogy az már zseniális :D Kedvenc jelenetünk: amikor kirontanak a srácok a lebujból és elkiáltja magát Statham: „Gyertek, a k#rva anyátok!”

Corvus_CoRex 

Na végre. :D
1 részt, mert végre megnéztem. A 2. részt korábban már láttam, + mint kiderült, ebből is láttam már részleteket, de most végre megvolt elejétől a végéig. És másrészt, mostanában (bár lehet egész évben ez volt, csak nem tűnt fel, hogy) nem tetszett szinte semmi, sőt, bosszantott a legtöbb film, amit megnéztem. Ez viszont tetszett. :D Imádom az ilyen humort, a kamerázás, + így az egész, végre valami, amibe nem tudok belekötni. :D Úgyhogy jól szórakoztam. :D

iamwiki 

Még mindig jó. És hát ez a film nagyon hilarious.

AniTiger 

Nagyon szeretem a gyorsan vezetős, autóversenyzős vagy csak simán autózgatós filmeket, pláne ha Samy Naceri, Paul Walker, Vin Diesel vagy Jason Statham a sofőr!
De ez nekem nem jött be…


Folytatása

Összehasonlítás

Crank


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján