Bodyguard (2018–) 36

1 díj · 0 jelölés

David Budd a Londoni rendőrség őrmestere meghiúsít egy robbantásos merényletet egy vonaton. Cselekedete után, megbízzák a Belügyminiszter asszony személyi védelmével. Egy idő után, kapcsolatuk váratlan fordulatot vesz. A kialakuló románcra, árnyékot vet a háttérben meghúzódó összeesküvések sorozata.

angol
angol
angol

Képek 5

Szereposztás

Keeley HawesJulia Montague
Richard MaddenDavid Budd
Tom BrookeAndy Apsted
Stuart BowmanStephen Hunter-Dunn
Vincent FranklinMike Travis
Nicholas GleavesRoger Penhaligon
Claire-Louise CordwellKim Knowles
Pippa HaywoodLorraine Craddock
Stephanie HyamChanel Dyson
Gina McKeeAnne Sampson

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Little_Monster 

Lassan kibontakozó sorozat, hosszú részekkel és folyamatosan fenntartott feszültséggel. Kellően sokszereplős, ami ahhoz kell, hogy egy ideig mindenki gyanús legyen. A nézőpontváltást nagyon szerettem a közepe felé. Főleg a politikai szál tetszett benne és a korrupció mindent átszövő rétegei. Helyenként lehettek volna bátrabbak a sorozat készítői, de minden részbe sikerült így is annyi izgalmat csempészni, ami miatt megérte.

ziara 

Nem gyakran nézek thrillereket, izgalmas sorozatokat mostanában, de azt hiszem, ezentúl fogok. Szuper ez sorozat, minden tekintetben. Végig fenntartja az érdeklődést, hihetlenül izgalmas, fordulatos. Kemény fillm egy kemény világról. És elvileg folytatjàk…

_Norbi

Régen láttam már ennyire izgalmas sorozatot. Semmi felesleg, csak a remek színészi játék, folyamatos izgalom és remek feszültségkeltés. Kőkemény politikai thriller!

tündérróka

Nagyon jó, fordulatos, izgalmas minisorozat – főleg a legutolsó csavar ütött. David rettentő szimpatikus főhős, és Richard Madden valami fantasztikus színész! Nem csodálkozom azon a Golden Globe-on, jobb helyre nem is mehetett volna. Testőrként úgy mozgott, mint egy gép, szinte ijesztő volt nézni, de a törékeny és szeretetteljes apát, férjet is szuperül hozta.
A sorozat műfajából következik, hogy olykor-olykor el tudott laposodni, elkalandozott a figyelmem ide-oda, de alapvetően nagyon örülök, hogy láthattam. A Homeland kistesója ez, és helyeként talán még jobb is (a főhős mindenesetre ezerszer szimpatikusabb).
spoiler

tataijucc

Rólam azt tudni kell, ritkán nézek úgy sorozatot, hogy 100%-ig csak arra figyelek. Itt is megpróbáltam a multitaskingot, de 10 perc után elbuktam. Meglepően izgalmas és érdekfeszítő, Richard Madden minden kétség nélkül megérdemelte a Golden Globe-t ezért a játékért. Elképesztő!
Kíváncsi lennék, lesz-e következő évad, nézném tovább, de ha nem lenne folytatás azt se bánnám, mert nincs elvarratlan szál a lezárásban.

Szencsike 

Egy politikai sorozat nem feltétlenül tud érdekes lenni számomra, de ez szerencsére ez jó választás volt. Véletlenül bukkantam rá a sorozatjunkie-n, nagyon dicsérték, hát megnéztem, és ott ragadtam. Nagyon jól felépített sorozat, szép lassan építi fel a dolgokat, de ahogy beindulnak az események már is van mint gondolkodni. A színészek kiváló munkát végeztek, sose tudtam egyértelműen eldönteni, hogy most akkor ki kinek az oldalán áll, de a végjáték felé ez már egyre egyértelműbb volt.
Voltak kisebb gyengeségek, ami egy-egy „váratlan” fordulatot érintett, és hiába az erős hatás, szinte tudtam, hogy az fog történni ami. Ezt leszámítva érdemes megpróbálni, mert nagyon könnyen elvisz a londoni politikai machinációk és az erős színészi játék.

Timi98 

Nem nézek túl gyakran politikai krimit, főleg nem sorozatot. Örülök, hogy megnéztem nagyon tetszett. A sorozat csupán 6 rész, ami azt jelenti, hogy feszített tempóban halad előre, sorra történnek az izgalmasabbnál izgalmasabb jelenetek, folyamatosan új információkhoz jut a néző és egy idő után mindenki gyanús. Nincsenek felesleges töltelékjelenetek, karakterek, jelentéktelen szálak; mindennek megvan a maga szerepe a cselekményben. A párbeszédek néhol frappánsak, az akciójelenetek sokszor váratlanok, meglepetésszerűek. A karakterek érdekesek, izgalmasak, kiszámíthatatlanok. David Budd karaktere nagyon jó, Richard Madden belopta magát a szívembe, remek színészi alakítás (nem meglepő a Golden Globe, *nagy taps*). Kellően sok energiát fektetett bele, hogy hozza ezt a korántsem szokványos karaktert. A testbeszéd, a mimika… minden stimmel, nagyon profi munka. spoiler
Tetszett, hogy ez a sorozat minden téren aktuális. Politikai cselszövések, háború, belpolitikai viták, terroristák és terrorista merényletek Angliában. Nem egy cukormázas világot mutat be, amely tökéletes, ha nem a rideg valósággal szembesít, világunkat körülölelő bűnnel, erőszakkal és halállal, a politikusok hatalom megszerzéséért felhasznált eszközeit, a terroristák okozta veszélyeket. Mindezt kicsit sem túlozza el. Napjaink eseményei egy 6 részes mini sorozatba tömörítve, egy testőr személyén keresztül bemutatva. Imádtam, remélem kapunk 2.évadot.

rapchee 

első fele feszült és fókuszált, de a végére csapongó lett


Népszerű idézetek

Evione 

David Budd: Why would someone you love want you to kill yourself? You've been brainwashed. He has. You have. And I'd know. I was in Afghanistan. I saw mates get killed. Nearly got killed myself. For what? Nothing. Politicians… cowards and liars. Ours and theirs. People full of talk but will never spill a drop of own blood, but you and I, we're just collateral damage. Don't let them win, Nadia. Don't let them win.

(1x01)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján