Az egészség ellenszere (2017) 5

A Cure for Wellness
146' · amerikai, német · thriller, horror 16

Csak egészség legyen! És ne haljon bele senki.
Egy nagy cég fiatal alkalmazottját a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje… a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik.
A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a… [tovább]

angol
angol
magyar

Képek 4

Szereposztás

Dane DeHaanLockhart
Mia GothHannah
Jason IsaacsVolmer
Celia Imrie
Lisa BanesHollis
Adrian Schillerigazgatóhelyettes
Susanne Wuest
Carl LumblyMr. Wilson
Jason BabinskyCarl
Ivo NandiEnrico

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 110


Kiemelt értékelések

Marcsi0603

Ez a film két és fél órás, ami enyhén szólva is túlzás, volt jópár jelenet, amit simán kivághattak volna, ugyanakkor meglepően jó volt ez a film. Nem mondom, hogy világmegváltó, mert nem az, a trailer nagyjából ellövi a film felét, szóval csak a vége volt meglepetés. Mármint nem volt az, elég nyilvánvaló volt, mi a csattanó, de az egészet, ahogy levezényelték, az tetszett. A hangulata nagyon nyomott volt, és csak még jobban azzá tette, ahogy a főszereplő mankózgatott ide-oda, esélye se volt nagyon elrohanni, ha arra került a sor, és emiatt is csak tovább nőtt a feszültség, meg persze az egész Hotel California utánérzés. A történet kicsit kusza, a szereplők jól játszottak, mégis ez amolyan egyszer nézős lesz nálam, mert még egyszer ennyi időt nem igazán szánnék rá.

lilvir

A sztorija nagyon tetszett, a szereposztással se volt gondom, viszont picit elhúzták szerintem.
2,5 óra helyett lehetett volna rövidebb is, mert így néha kicsit unalmas volt, de aztán mindig történt valami ami felkeltette az érdeklődést megint. A vége viszont egy kicsit befejezetlennek tűnt, de így is összességében egy jó film.
spoiler


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján