Akik csizmában halnak meg / Csizmadombi fenegyerek / Akit nem a guta ütött meg (Cat Stevens 3.) (1969) 39

Boot Hill · La Collina degli stivali
92' · olasz · vígjáték, western 12

Vándorcirkusz érkezik a kisvárosba. Zajlik az előadás, miközben odakint Cat Stevens alól kilövik a lovát. Finch, a város ura és az emberei meg akarják ölni Cat-et, aki meg is sebesül, de a cirkusz tulajdonosának fehér paripáján sikerül elmenekülnie. Másnap reggel a cirkuszosok megtalálják a… [tovább]

Szereposztás

Terence HillCat Stevens
Bud SpencerHutch Bessy
Lionel StanderMamy
Woody StrodeThomas
Dan Sturkiebányász
Luciano RossiSam, a boltos
George EastmanBaby Doll
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

Viktória_Erdei 

Most, hogy elolvastam a könyvet, amiben leírják a történetet, a forgatást, így gondoltam megnézem most már. Nem annyira szeretem a western filmeket. A végére lett több humor és verekedés.

Hippoforaccus 

Ez a leghangulatosabb rész a trilógiából. A történet még mindig a végletekig egyszerű, de mégis van valamiféle vonzereje, ami ottmarasztalja az embert a képernyő előtt.

bonnie9 

Mikor elkezdtem nézni, nem tudtam, mi fog kisülni ebből. spoiler. Mintha nem is a Cat Stevens sorozat része lett volna. Ettől függetlenül végül jó sült ki belőle, pedig mind történetileg, mind hangulatában teljesen elüt az előző két résztől.

zsugabubus 

Nagyon nehezen indult be, vagy legalábbis nekem eltartott egy ideig, míg belerázódtam. Úgy érzem, volt itt pár felesleges (vagy épp feleslegesen hosszú) jelenet. Meg az se segített, hogy cirkuszos, én nem szeretem a cirkuszos történeteket sajnos. De aztán a közepe táján már kezdtem jól szórakozni. A legjobb persze a tömegbunyó volt. Összességében nem bánom, hogy megnéztem, de az előző két film jobban tetszett emlékeim szerint. Elég rég láttam őket (az elsőt két és fél, a másodikat kb. másfél éve), de azokról el tudtam képzelni, hogy újranézem majd őket idővel – ez viszont elég volt egyszer, azt hiszem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján