A spanyol hercegnő (A fehér királyné 3.) (2019–) 15

The Spanish Princess
amerikai, angol · dráma, történelmi, minisorozat
8 rész (epizódhossz: 55')

A látványos sorozat Aragóniai Katalin életét idézi meg. Spanyolország gyönyörű, tizenéves hercegnőjét három éves korától arra nevelték, hogy az angol trón várományosa, VII. Henrik angol király legidősebb fiának, Artúrnak a felesége lesz. A 16 éves Katalin 1501-ben érkezik Angliába ragyogó… [tovább]

angol
angol
angol · magyar

Képek 28

Szereposztás

Charlotte HopeAragóniai Katalin
Georgie HenleyMargaret Tudor
Harriet WalterMargaret Beaufort
Angus ImrieArthur herceg
Stephanie Levi-JohnLina de Cardonnes
Elliot CowanVII. Henrik
Ruairi O'ConnorHarry herceg
Jordan RenzoCharlie Brandon
Olly RixEdward Stafford
Richard PepperThomas Boleyn

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 111


Kiemelt értékelések

penzesliz

1. évad:

Először nagyon furcsálltam a főszereplő lányt, de végül megkedveltem. Ugyan nekem még mindig Lizzy és Henrik király története varázsolt el jobban. Sokkal gonoszabb volt, és mocskosabb, mint ez. Ugyan ebben is megjelent az igazságtalanság, de legfőképpen az erősség, és a kitartás. Úgy érzem ebben az évadban elégtételt vehettünk végre, ugyanakkora szívem jobban vágyott a hazugságokra. Persze itt is volt pár, de nem éreztem akkora erősnek, mivel láttam, hogy valamilyen szinten szívből jött nekik ez a „védelem” így ezt megtudtam érteni.
De ettől függetlenül örültem, hogy végre kimondhattam, hogy: végre.

Nagyon hosszú értékelést(ajánlót) írtam, és nem szeretném az egészet bemásolni, mivel jönni fog a második évad, ezért ha szeretnéd tovább olvasni, akkor ide kattintva megteheted > https://mindenamikonyvek.blogspot.com/2019/07/a-spanyol…

2. évad: Jövőre! :D

reka1021

Bár a Tudorok óta nagy tiszteletben tartom Katalint, furcsa volt számomra ez a sorozat… Az első részekben nagyon kedveltem az aragóniai hercegnőt, majd Artúr halála után egyre kevésbé lett szimpatikus, már-már idegesített a „hisztije”. A VIII. Henrik szerepére választott srác – aki után eredménytelenül kutatok az interneten – számomra teli találat volt. Csak miatta néztem végig az utolsó részeket.

A legvégén a csavar, olyan leesett az állam dologra sikerült, remélem az előttem véleményező jó infókat talált és jövőre jön a folytatás, mert ilyen függővéggel könyvet sem illik befejezni, nem sorozatot.

Továbbra is imádom VIII. Henriket akárki játsza :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján