A hurrikán meló (2018) 24

The Hurricane Heist
103' · amerikai · akció, thriller 16

Dörzsölt bűnözők eszelős tervet agyalnak ki az Egyesült Államok egyik pénzverdéjének kirablásához: az egyik legdurvább hurrikán pusztítását használnák elterelésnek arra, hogy lelépjenek 600 millió dollárral. A kincstár egyik elszánt őre és egy zűrös viharvadász eltökéli, hogy megállítják a… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Toby KebbellWill
Maggie GraceCasey
Ryan KwantenBreeze
Ralph InesonPerkins
Melissa BolonaSasha
Natacha KaramCassie
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 31


Kiemelt értékelések

max 

A várost evakuálják a közeledő vihar miatt, megkönnyítve a rablók dolgát, akik már majdnem mindent elterveztek. Viszont nem gondolták volna, hogy ilyen pusztító hurrikán keletkezik.
Az idő sürgeti őket, a széfet ki kell nyitni, aztán majd menekülniük kell. A tét 600 millió dollár.
Az akadály pedig 3 ember.

A karakterekről nem sok minden derült ki, csak a 2 testvérről tudtunk meg némi háttérinformációt.
Az akció felülkerekedett a történeten.
A látvány szép volt.

10/6.

Marcsi0603

Nem volt rossz, bár a beszélgetésektől elveszett néhány agysejtem. Az akció rész meg a trükkfelvételek jók voltak, a vége is tetszett, bár igaz, ami igaz, ezt sem nézem meg többet az életben. Ami túlzás volt az a halálfej… azon röhögtem eleget.

Dexter79 

Picit többet vártam tőle, csak egy gyenguszka akció film lett, amiben voltak jó elemek, az alapötlettel nem volt baj, de a kivitelezés néhol béna volt. A képi világ megvolt, sok-sok akcióval, ahogy ez a rendezőtől várható volt, de erősen E kategóriásnak érződött.
Az viszont tetszett, hogy spoiler. A végén a kamionos jelenetek rendben voltak, legalábbis nekem. A hurrikánokról nem sokat tudok, de úgy tűnt, hogy az a része is rendben van. Volt benne pár poén, de én többször a nem poénnak szánt részeken nevettem, mert bénák voltak.

Rekaboni

Egynek bőven elment, nem lesz az év filmje, de addig jó amig tart. Tipikus B kategóriás akciófilm, de abból szerencsére a jobb fajta, mert a látvány nagyon rendben van. Az ötlet tetszett, egy heist movie nálam mindig bejön. Nem nagy film, de egy kis akciózasnak pont jó egy hétköznap este.

a_girl92 

Ez a film is csak pénzkidobás volt szerintem, jobban jártak volna ha inkább bármi mást csinálnk az árán……………..azt hittem jobb lesz…..a 2 csillag is csak a vihar miatt van, mert szeretem a katasztrófafilmeket, bár azt hittem több lesz ebben…..


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján