A hetedik testvér (A hetedik testvér 1.) (1995) 98

The Seventh Brother · Bobo und die Hasenbande
80' · amerikai, magyar, német · animációs, dráma, vígjáték 6

Nem mindennapi szenzáció az erdőben. Egy igazi „nyuszikutya”. Vacak, az autóból kidobott kiskutya kimenti a nyúlcsalád egyik csemetéjét a héja karmaiból. A hálás kisnyuszik testvérükké fogadják őt, s ezzel számtalan mókás és kedves bonyodalomba keverednek az erdő állataival. Vacak magára… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Szalay CsongorVacak (hang)
Simonyi BalázsTasli (hang)
Előd ÁlmosOkoska (hang)
Halasi DánielPufi (hang)
Szvetlov BalázsMálé (hang)
Nemes Takách KataKarotta (hang)
Mánya ZsófiaMusz-Musz (hang)
Szabó GyulaBagoly (hang)
Verebély IvánNyuszipapa (hang)
Andai GyörgyiNyuszimama (hang)

További szereplők

Kedvencelte 29

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Dorka 

Beteg voltam, de a bátyám osztálya elment ezt megnézni a moziba és velük mehettem, szóval duplán jó élmény. Betegen moziba menni, és moziba menni a Nagyokkal. :)

2 hozzászólás
Kemiviki 

Gyönyörű történet, nagyszerűen megvalósítva. Tasli és Pufi a két kedvenc nyuszkóm:) A dalok füllbemászóak, s hetekig nem engednek szabadulni. S végül megfertőzik az egész családot:)
„Mer a nyusz, mer a nyusz, mer a nyuszi az úr!” :D

Ad3lka

Gondoltam, nosztalgiázok egy kicsit. Amikor kicsi voltam, legalább ezerszer láttam kazettán. Tündéri mese, és a szinkront is nagyon jól eltalálták. Furcsa volt, hogy halványan derengett néhány jelenet, de alig emlékeztem rájuk, pedig kicsit több, mint 10 éve kívülről fújtam az egészet. (((Tasli és Pufi szerintem nekem is az elveszett testvérkéim, de legalábbis gyanúsan hasonlítunk.))) Sort kell kerítenem a többi gyerekkori kedvencre is.

Dgi_Rebeka

Gyerekkorom kedvenc meséje. Kazettára volt felvéve, de a vége nem volt rajta, csak addig volt meg, hogy spoiler Pár évvel ezelőttig gőzöm sem volt, hogyan végződik ez a történet, mégis újra és újra megnéztem gyerekként. Egyszerűen túl aranyos.
A csigás jelenet az abszolút favorit, a dalokat pedig imádom, nagyon cukik.:3 Ez a mese még felnőtt fejjel is fantasztikus.

Timi98 

Kiskoromban nagyon szerettem, mostanranem sok maradt meg belőle :)

Ancsúr 

Egy varázslatosan szép történet egy árva kutyusról, aki, a közmondással ellentétben, az üregi nyulak közé keveredett. Kiskoromban rongyosra néztük azt a kazettát, amire ezt a mesét felvettük. Imádtam a történetet is, és a bennük éneklő üregi nyuszikat is.


Folytatása

Összehasonlítás

A hetedik testvér


Hasonló filmek címkék alapján