A hetedik testvér (A hetedik testvér 1.) (1995) 126

The Seventh Brother · Bobo und die Hasenbande
80' · amerikai, magyar, német · animációs, dráma, vígjáték, családi 6

Nem mindennapi szenzáció az erdőben. Egy igazi „nyuszikutya”. Vacak, az autóból kidobott kiskutya kimenti a nyúlcsalád egyik csemetéjét a héja karmaiból. A hálás kisnyuszik testvérükké fogadják őt, s ezzel számtalan mókás és kedves bonyodalomba keverednek az erdő állataival. Vacak magára… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Szalay CsongorVacak (hang)
Simonyi BalázsTasli (hang)
Előd ÁlmosOkoska (hang)
Halasi DánielPufi (hang)
Szvetlov BalázsMálé (hang)
Nemes Takách KataKarotta (hang)
Mánya ZsófiaMusz-Musz (hang)
Szabó GyulaBagoly (hang)
Verebély IvánNyuszipapa (hang)
Andai GyörgyiNyuszimama (hang)

További szereplők

Kedvencelte 33

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Gyerekként nagyon kedvencem volt, unokatesóimmal nagyon sokszor néztük meg, kívülről fújtok a dalokat! ^^ Most nagyon jó volt újra nézni, visszarepített a gyerekromba!
Annyira aranyos és szép ez a történet, nagyon szeretem!
A dalok pedig kiemelkedőek! https://www.youtube.com/watch…
Biztos hogy újra fogom nézni és majd megmutatom az unokaöcséméknek is! ^^

Kemiviki 

Gyönyörű történet, nagyszerűen megvalósítva. Tasli és Pufi a két kedvenc nyuszkóm:) A dalok füllbemászóak, s hetekig nem engednek szabadulni. S végül megfertőzik az egész családot:)
„Mer a nyusz, mer a nyusz, mer a nyuszi az úr!” :D

Lizi90

Én ezt a mesét nagyon szerettem! Lehet, hogy a nosztalgia beszél belőlem, de megadom a 10 csillagot. Hiszen nem éppen attól nagyon jó, hogy évek múltán is szívesen gondolunk vissza rá?! Nem csak technikailag lehet jól sikerült egy film, hanem az érzélmek is számítanak, mint minden művészeti alkotás esetében. :)
A zene pedig örök: „Mer' a nyussz, mer' a nyussz, mer' a nyuszi az úr, az ő eszén te soha nem jársz túl.” :D

Ad3lka 

Gondoltam, nosztalgiázok egy kicsit. Amikor kicsi voltam, legalább ezerszer láttam kazettán. Tündéri mese, és a szinkront is nagyon jól eltalálták. Furcsa volt, hogy halványan derengett néhány jelenet, de alig emlékeztem rájuk, pedig kicsit több, mint 10 éve kívülről fújtam az egészet. (((Tasli és Pufi szerintem nekem is az elveszett testvérkéim, de legalábbis gyanúsan hasonlítunk.))) Sort kell kerítenem a többi gyerekkori kedvencre is.

Dgi_Rebeka 

Gyerekkorom kedvenc meséje. Kazettára volt felvéve, de a vége nem volt rajta, csak addig volt meg, hogy spoiler Pár évvel ezelőttig gőzöm sem volt, hogyan végződik ez a történet, mégis újra és újra megnéztem gyerekként. Egyszerűen túl aranyos.
A csigás jelenet az abszolút favorit, a dalokat pedig imádom, nagyon cukik.:3 Ez a mese még felnőtt fejjel is fantasztikus.

Timi98 

Kiskoromban nagyon szerettem, mostanranem sok maradt meg belőle :)

Ancsúr 

Egy varázslatosan szép történet egy árva kutyusról, aki, a közmondással ellentétben, az üregi nyulak közé keveredett. Kiskoromban rongyosra néztük azt a kazettát, amire ezt a mesét felvettük. Imádtam a történetet is, és a bennük éneklő üregi nyuszikat is.


Folytatása

Összehasonlítás

A hetedik testvér


Hasonló filmek címkék alapján